fredag 1. juni 2018

Sommerkake



En ettermiddag bakte jeg denne rabarbrakaken,
måtte gjøre det før rabarbraen ble helt overmoden


Veldig lett å lage


Og den smakte kjempegodt!
Alle var fornøyde,

Her følger oppskriften om du lot deg friste...

Du kan enkelt bytte ut rabarbraen med andre bær/frukt.


RABARBRAKAKE

275 g mykt smør
275 g sukker
4 egg
275 g mel
275 g rabarbra
perlesukker

Smør og sukker røres hvitt. Tilsett eggene, ett av gangen.
Sikt melet i til slutt. Ha deigen i en kakeform, og legg
rabarbrastykker ned i deigen. Dryss til slutt med perlesukker.
Stekes i ovn ca 30 min ved 200 grader.

God helg til dere!

Klem, Ida



12 kommentarer :

  1. Takk for flott oppskrift. Den må prøves en gang.
    God helg, Ida!

    Klem, Marit

    SvarSlett
  2. Hello dear Ida!
    That’s a lovely cake! I’m sure it’s delicious!
    Thank you for sharing your recipe!Love your lilac flowers!
    Happy June!Enjoy your weekend! Hugs!
    Dimi...

    SvarSlett
  3. Looks great and I am sure it tastes great. My wife made a rhubarb crumble today and it was delicious with afternoon tea.

    SvarSlett
  4. That cake must be delicious and it looks so delicate with the lilacs.

    SvarSlett
  5. Rabarberkage er en rigtig sommerkage - det må jeg også lave en af dagene. Godt at blive mindet om :-)

    SvarSlett
  6. Thank you very much for this appetizing recipe, Ida! I think I will try it because I love rhubarb and your cake looks delicious on the pictures! Have a nice weekend! Sandrine

    SvarSlett
  7. Wspaniałe ciasto!!! Wygląda przepysznie!!! Serdecznie pozdrawiam:))

    SvarSlett
  8. Beautiful and delicious cake. Very beautiful flowers. Have a happy day Ida.

    SvarSlett
  9. E o bolo ficou com óptimo aspecto!
    Belíssima partilha, Ida! Qualquer dia, experimento a receita!
    Beijinhos
    Ana

    SvarSlett